Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Új márkák, új termékek

Új márkák, új termékek Az Élet nem áll meg, mi sem pihenünk, az év végi szezon előtt két jelentős új márkával bővül a kínálat.

Vége a nyári turné szezonnak, a közelgő klub és stúdió szezonra új márkával és bővülő termékkörrel készülünk. 

A DV Mark márkát talán nem is kell bemutatni. Az olasz cég nem csak a gitárerősítő gyártás oszlopos tagja és nagy innovátora, de több féle hangszerhez készít erősítő technikát, zenekari- és stúdiómegoldásokat. Az átfogó termékpaletta révén nem csak jó hangú gitárerősítőket, hanem a rendszerekbe, különböző helyzetekhez kitűnően alkalmazkodó megoldásokat kínál az erősítőiben. A cég egyik, ha nem a legjelentősebb márkája pedig a 

Nagyon sok rétű, minden helyzetre alkalmas, kiváló hangú és szuperkönnyű megoldásai révén a MarkBass meghatározója a basszus erősítők piacának.

Ezzel a kiváló márkával a termékpaletta is bővült, hiszen innentől már nem csak gitárok erősítéséhez kínálunk megoldást, de a basszus hangszerek művelőinek is kívánunk megoldást adni!

Az innováció egyik kulcsa, hogy Marco De Virgiliis rendszeresen dolgozik együtt a mai minőségi zene meghatározó alakjaival. Marcus Miller, Mark King, Stu Ham, Jeff Berlin, Frank Gambale, Greg Howe, mind olyan nevek és maguk is olyan fejlesztői magának a zenének, melyek garancia arra, hogy mind a termék, mind a hangzás minősége a legmagasabb szinten van. 

Az új termékekkel kapcsolatban is a megszokott korrekt, pontos kiszolgálásra, és minél több információ megosztására fogunk törekedni! 

Üdv,

aStáb